Wat kun je verwachten van Flexmail

Een van de bedrijven waar je terecht kunt om een krachtige e-mail mailing online platform op te zetten is Flexmail. Dit bedrijf maakt zich sterk om bedrijven en instellingen te helpen en op een structurele manier te laten profiteren van e-mail mailing online. Dat kunnen zij realiseren door innovatieve software om zelf mailings te ontwerpen en relevante hulp te bieden zodat jouw marketing aansluit op de hedendaagse behoeften van klanten. Enkele sleutelcomponenten die Flexmail als leidraad aanhoudt zijn onder andere eenvoud, gebruiksvriendelijkheid, sterke infrastructuur, goed design en geweldige support. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat er een gunstig resultaat voor je bedrijf bewerkstelligd wordt.

De diensten

Zoals eerder aangegeven kun je een top service van Flexmail verwachten wanneer het gaat om e-mailmarketing. Je kunt rekenen op krachtige features en email software die gebruiksvriendelijk zijn. Hierdoor wordt je doelgroep sneller en efficiënter bereikt. Om dit te kunnen doen kun je zelf of met hulp van Flexmail een mail op maat ontwerpen. Zo zorg je ervoor dat er geen lelijke marketing mail de deur uit gaat. Door overzichtelijke mails met fijn scherpe content te combineren, wordt er gewerkt naar het gewenst resultaat. Middels de e-mail tool van Flexmail kun je dit alles zelfstandig monitoren en volgen. Zeker niet te vergeten is de drag & drop builder die alle specificaties van technische aard voor je in orde maakt. De automation optie van Flexmail biedt ook goede uitgangspunten om de juiste startactie te kunnen lanceren. Dit zal zonder meer je vervolgacties beïnvloeden. Daarnaast wordt er ook uitgebreide diepgang geboden door klanten in staat te stellen een koppeling te maken met hun favoriete tools. Het verwerken en analyseren van relevante data wordt hierdoor veel makkelijker. Kortom je hebt  bij Flexmail de garantie dat je belangen voor wat betreft e-mailmarketing optimaal behartigd wordt.

Op welke manieren wordt je geholpen?

Wie hulp zoekt bij Flexmail kan middels het volgen van een training geholpen worden. Heb je de behoefte om meer over Flexmail te weten of wil je je meer verdiepen in een specifiek vakgebied betreffende e-mailmarketing, dan zijn er genoeg opties hoe Flexmail je kan helpen. Zo kun je kiezen uit een groepsopleiding, opleiding on site of het “leid jezelf op” training. De groepsopleiding is onder andere gericht op instellingen of bedrijven die hun medewerkers een een gedegen dosis aan kennis van e-mailmarketing willen laten opdoen. Enkele punten die tijdens een groepsopleiding wordt behandeld zijn: Contacten uploaden en beheren, Fundamentals van strategisch database management, contacten segmenteren in specifieke doelgroepen en inschrijfformulieren aanmaken voor je website.  Dit en nog veel meer krijg je mee tijdens de groepsopleiding bij Flexmail. Dezelfde rode draad geldt min of meer ook voor de ander soorten opleiding. Indien je nog meer informatie nodig hebt dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Alle informatie krijg je op een heldere en overzichtelijke wijze gepresenteerd. Op de website kun je ook nog de veelgestelde vragen bekijken. Misschien heb je dan hier al je antwoord en hoef contact opnemen met de klantenservice niet meer.

Masterclass van Flexmail

Naast een training kun je ook een Masterclass volgen bij Flexmail. Ben jij van plan om e-mailmarketing toe te passen of ben je menens om je resultaten te verbeteren, dan is deze Masterclass zeker een optie voor jou. Het leuke van de Masterclass is dat je gratis mee kan doen. Je krijgt hierbij de gelegenheid om e-mailcampagnes te ontwerpen en op regelmatige basis je doelen te behalen. De Masterclass van Flexmail omvatten 5 modules te weten strategie, doelgroep(en) , content & design, automation en resultaten.

Geniet van de voordelen

Wil je e-mailmarketing inzetten om te kunnen groeien, dan moet je het zeker correct toepassen.  Zoals eerder aangegeven kun je bij Flexmail terecht om dit proces op een adequate manier op te starten. Alvorens je een aanvang wil maken is het goed om eerst een oriënterend gesprek te hebben met de mensen van Flexmail. Op die manier kun je goed uitleggen wat je allemaal wil bereiken met e-mailmarketing. De opzet en uitvoer kan dan dienovereenkomstig worden opgesteld en het geheel kun je op die manier ook goed monitoren. Dat Flexmail resultaten neerzet kun je zien aan de hand van bestaande klanten die ook gebruik hebben gemaakt van de diensten. Onder deze klanten bevinden zich gerenommeerde bedrijven en instellingen. Op de website heb je verder de mogelijkheid om de verschillende pakketten te vergelijken en een gepaste uit te kiezen. Nadat je je account hebt aangemaakt kun je daarna beginnen aan een 30 dagen testversie.

Terug naar het overzicht