De starters van nu zijn de ondernemers van de toekomst!

Het is nogal wat, wat je als startend ondernemer allemaal moet weten en doen.
Wij zijn Businessevenementen.com het platform voor zakelijke events, en wij helpen je daarbij!

Onze eigen start

In 2014 organiseerden we onze eerste lokale events: Businessevenementen in de provincie Zeeland. Al snel bleek er ook vraag naar te zijn vanuit andere provincies. Als enthousiaste starter lieten we die kans natuurlijk niet liggen! We organiseren inmiddels jaarlijks tientallen businessevenementen door heel het land en ook online groeit onze community snel. Maar nog wel steeds met een lokaal karakter, want dat maakt Businessevenementen.com zo bijzonder en zo waardevol.

Wat Businessevenementen doet

Businessevenementen.com brengt ervaren ondernemers en startend ondernemers bij elkaar. Dat is wat we doen. Alles draait daarbij om het delen van kennis, netwerken en inspiratie opdoen. Eén van de belangrijkste manieren waarop we dat mogelijk maken, is door het organiseren van businessevenementen.

Op locaties door heel het land, zorgen we voor events met een interessant en avondvullend programma voor startend ondernemers. Ervaren, lokale ondernemers kunnen zich hier als kennispartner bij aansluiten. Tijdens speeddatingsessies en/of een Startersmarkt komen starters en kennispartners met elkaar in contact. Kennis delen en een netwerk opbouwen gaat dan als vanzelf. De inspirerende seminars en workshops, ook weer grotendeels verzorgd door lokale ondernemers, maken het plaatje compleet.

Ook online zorgen we dat starters en ervaren ondernemers elkaar kunnen vinden en kennis kunnen delen. Bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven en onze speciale Kennis-pagina met actuele artikelen en boeiende blogs.

Voor wie Businessevenementen.com dit doet

Businessevenementen.com is er voor alle starters die nog wel wat hulp kunnen gebruiken. Maar de ene starter is de andere niet. Behalve persoonlijke verschillen, maakt het ook nogal uit of je je nog aan het oriënteren bent op het ondernemerschap, of dat je hier al mee bent gestart. businessevenementen.com is er voor iedereen die:

  • van plan is een bedrijf te gaan starten, maar nog niet precies weet hoe dat moet en wat daar allemaal bij komt kijken;
  • net een eigen onderneming is gestart, maar nog wel wat hulp, begeleiding of bevestiging kan gebruiken;
  • al een paar jaar bezig is (tot ongeveer 3 jaar), maar nog tegen problemen aanloopt, óf juist heel succesvol is en wil sparren over het zetten van een volgende stap.

Waarom Businessevenementen.com dit doet

Starters. Ze zijn vaak inspirerend en gedreven. Wij krijgen er energie van! Daarom vinden we het ook vreselijk zonde dat zovelen van hen – let op, het gaat hier om wel 80%! – binnen 18 maanden alweer gestopt is. Vaak door onwetendheid, van wat er allemaal bij een eigen bedrijf komt kijken en onvoldoende inzicht in risico’s om de juiste keuzes te maken en het belang van een goede voorbereiding in te zien. Ontzettend vervelend voor de starter in kwestie, maar ook nadelig voor de lokale economie.

Daar willen we dus iets aan doen. Wij willen starters de kennis aanreiken die ze nodig hebben om van hun idee een succesvol bedrijf te maken, het netwerk bieden dat ze daarbij kan helpen en de inspiratie geven om er vol gas voor te gaan!

Ga naar de evenementen  neem contact met ons op