Eigen label
Waarom opnieuw het wiel uitvinden als deze al bewezen effectief rolt? Businessevenementen.com heeft met ruim 13 jaar ervaring veel verschillende evenementen opgezet. Wij zijn gespecialiseerd in live events, hybride concepten en volledige online events in vele variaties.

Wist je dat… 
Wij via ons label Visual Impact bedrijven kunnen helpen met hun eigen online event of fysiek event?

Live events
Uiteraard organiseren wij live events in de vorm van congressen, beurzen, productlanceringen, klantdagen en nog veel meer. Bekijk Visual Impact voor een overzicht van soorten events die wij voor jou kunnen realiseren.
Staat jouw zakelijk event er niet tussen? Daag ons uit en wij denken graag met je mee!

Hybride
Met hybride evenementen koppel je het beste van beide werelden. Je biedt een live programma aan op locatie, maar je laat ook de mogelijkheid open voor bezoekers om dit programma online te volgen.

Online
Sinds de intrede van het Coronavirus is het aantal online meetings en events explosief gestegen. Maar hoe organiseer je nou een goed online event en hoe pak je dit nu technisch aan? Of hoe zorg je ervoor dat kijkers niet afhaken? Businessevenementen.com heeft inmiddels tientallen online evenementen georganiseerd en helpt jou via het label Visual Impact aan mooie webinars, live broadcasts of online events.