Jouw event

Eigen label
Waarom opnieuw het wiel uitvinden als deze al bewezen effectief rolt? Businessevenementen.com heeft met ruim 13 jaar ervaring veel verschillende evenementen opgezet. Wij zijn gespecialiseerd in 1,5 meter live events, hybride concepten en volledige online events in vele variaties.

Wist je dat… 
wij júist in deze tijd bedrijven kunnen helpen met hun eigen online event of fysiek event met 1,5meter richtlijnen?

Live events
Uiteraard organiseren wij live events in de vorm van congressen, beurzen en klantdagen. Afhankelijk van de geldende RIVM richtlijnen, zijn alle concepten ook aan te passen naar 1,5 concepten .

Hybride
Met hybride evenementen koppel je het beste van beide werelden. Je biedt een live programma aan op locatie, maar je laat ook de mogelijkheid open om bezoekers dit programma online te volgen.

Online
Sinds de intrede van het Coronavirus is het aantal online meetings en events explosief gestegen. Maar hoe organiseer je nou een goed online event en aan welke richtlijnen moet deze voldoen. Of hoe zorg je ervoor dat kijkers niet afhaken. Businessevenementen.com heeft inmiddels tientallen online evenementen georganiseerd en helpt jou aan mooie webinars, live broadcasts of online events. Bekijk hieronder de opties. Daarnaast is in principe ieder live event om te zetten naar een online variant.


Contacteer ons!