Tips van MKB Brandstof

1. Elke verloren bon kost je zo 20 euro!

Een belangrijk voordeel van de MKB autopas is dat je geen bonnetjes meer kwijtraakt. Als je er eentje verliest, loop je gemiddeld zo’n tien tot twintig euro btw per tankbeurt mis.

 

2. Minder administratie

De maandelijkse verzamelfactuur die je van MKB Brandstof krijgt is makkelijk in te lezen in de boekhouding. Het is maar één handeling en dat scheelt tijd en geld. Als je tankbeurten met een zakelijke pinpas of creditcard betaalt, moet je elk bonnetje apart inboeken en de btw berekenen.

 

3. 100% Fiscusproof

In het verleden is er veel gefraudeerd met tankbonnetjes. De Belastingdienst controleert hier nu actief op. Met de maandelijkse factuur van MKB Brandstof heb je je administratie goed op orde. Op deze factuur staan al je tankbeurten, specificatie van de BTW en je bedrijfsnaam.

 

4. Zorg voor jezelf

Ondernemen is hard werken. Het is zo belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en af en toe de -persoonlijke- balans op te maken. Voor een stukje inspiratie helpen wij je graag, met interessante online events en artikelen. En voor de rest mag je ons altijd bellen!

Bron: MKB Brandstof

 

Terug naar het overzicht