ZZPer Drechtsteden

ZZPer Drechtsteden
Op sommige momenten is het dan fijn om een netwerk te hebben waar je op terug kan vallen. Dat je met al je vragen bij die mensen terecht kunt om verder te komen met de werkzaamheden die je moet doen. Dat als je een samenwerkingspartner zoekt deze misschien gewoon al in je netwerk zit en dus makkelijk te bereiken is.
ZZPer Drechtsteden wil jou als Zelfstandige Professional hiermee helpen. Wij bieden een platform aan waar Zelfstandige Professionals kunnen netwerken, samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan, maar bovenal waar we kennis met elkaar kunnen delen.

Als stichting gaan wij daarom ook 6 bijeenkomsten per jaar organiseren waarin wij de mogelijkheid bieden om te netwerken maar ook om Zelfstandige Professionals te inspireren. Door het uitnodigen van gastsprekers proberen wij jou op verschillende manieren te inspireren. Dit kan zijn door een succesvolle ondernemer uit te nodigen die zijn verhaal komt vertellen. Maar ook door een gerichte workshop te geven over een onderwerp wat voor Zelfstandige Professionals interessant is. Om op die manier een betere ondernemer te worden.

ZZPer Drechtsteden is te volgen op LinkedIn, Facebook en Twitter of via www.zzperdrechtsteden.nl

Wij ontmoeten je graag op onze stand bij de Startersdag Drechtsteden

Terug naar het overzicht