Zeist in Beeld

Met zijn fotoblog ZeistinBeeld.nl brengt Mel Boas op diverse manieren Zeist in beeld. Hierdoor is Boasphoto.nl de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hij beschikt over een eigen studio aan de Johan van Oldenbarneveltlaan.

“Ik vind het persoonlijk leuk om in mijn eigen woon- en leefomgeving aan het werk te zijn, Ik ken heel veel mensen en je weet de plekjes om tot een mooi resultaat te komen.”

Hiermee weet hij een optimaal resultaat voor zijn klanten te bereiken.

Een specialiteit zijn de documentaire portretten. “Deze maak ik in de studio, maar ook op locatie,” vertelt Mel. “Het is erg mooi om de beelden gemaakt in de studio aan te vullen met foto’s in de (sociale)leef- en werkomgeving. Zo maak ik het verhaal compleet.

“EEN PORTRET MET ZEGGINGSKRACHT”
Een portret shoot bij Mel Boas van Boasphoto moet een feestje zijn waarbij we samen naar een resultaat werken waar de opdrachtgever en de geportretteerde blij van worden. Of het nu gaat om een portret voor een linkedin profiel, een portretserie over een ondernemer of een maatschappelijk portret voor een artikel op een website of dagblad.

Tijdens startersdag Zeist kunt u een gratis profielfoto laten maken door Mel Boas.

Voor informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met Mel Boas T:0654912594 of info@boasphoto.nl ; hij staat u graag te woord en kan met u meedenken over alle mogelijkheden.

Terug naar het overzicht