Zaak in Zicht

Ondernemen doe je samen, met Zaak inZicht!
Jij hebt een passie, een ambitie om een succesvol bedrijf op te bouwen. Je bent bereid om te leren en tijd, geld en energie te steken in je ontwikkeling als ondernemer. Je wilt je eigen verhaal, kennis en talenten inzetten om van jouw bedrijf een sterk merk te maken. Maar … waar moet je beginnen?

Als businesscoach bij Zaak inZicht begeleidt Monique van der Schans (startende) ondernemers zoals jij bij het opzetten en laten groeien van een succesvol bedrijf. Samen met jou gaan we op zoek naar je ideale klanten, de beste verkoop-, marketing- en communicatiestrategie en de planning en uitvoering van je werkzaamheden. Stap voor stap, in jouw tempo.

Jouw voordelen:

  • Eén aanspreekpunt voor al je vragen
  • Samenwerking met een businesscoach met meer dan 15 jaar ondernemerservaring
  • Toegang tot een groot ondernemersnetwerk in de regio Rijnmond
  • Online training en coaching: leren in je eigen tijd en tempo
  • Virtuele ondersteuning op flexibele basis
  • Vaste tarieven, zonder kleine lettertjes

Monique van der Schans startte in 2003 haar eerste bedrijf. Ze bleef alles zelf doen, ondanks goede adviezen van andere ondernemers over samenwerken en uitbesteden. Na te veel downs en te weinig ups besloot ze het roer om te gooien en samen te werken met experts en business coaches. Dat heeft haar meer inZicht in haar Zaak gegeven, en meer plezier in haar werk. Deze ervaring en kennis deelt ze graag met startende ondernemers. Want … Ondernemen doe je samen!

Terug naar het overzicht