Young in Business

Speciaal voor studenten, alumni en medewerkers van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is er het Young in Business(YIB) programma. Het programma is kosteloos en gericht op iedereen met ondernemerschap in zich. Of je al staat ingeschreven bij de KvK, klanten hebt of alleen nog maar een idee maakt niet uit. Young in Business geeft je graag de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te worden en blijven als ondernemer.
YIB helpt je bij de ontwikkeling van je onderneming of idee door samen met jou te kijken naar alle verschillende aspecten die daarbij komen kijken. Voorbeelden zijn het opstellen van een businessplan, ondersteuning op het juridische vlak, sparringssessies met ondernemers of hulp bij het verkrijgen van financiering. Het zijn slecht een paar van de vele mogelijkheden die er zijn. Samen met onze businesspartners (De Rabobank / Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten / EY), zijn we je graag van dienst.

Top Ondernemersregeling (TOR)
Young in Business zet zich in voor ondernemerstalent en heeft daarom sinds november 2017 de Top Ondernemersregeling beschikbaar gemaakt. De TOR helpt studenten met een eigen bedrijf bij het combineren van studie en werkzaamheden voor het eigen bedrijf. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je een aangepast rooster of vakkenpakket krijgt dat beter past. Zo kun je het ondernemen en je studie succesvol blijven uitvoeren.
Iedere HAN student die meer dan 1 jaar staat ingeschreven bij de KvK en een gezonde winst maakt komt in aanmerking voor de status Topondernemer. We vertellen je bij onze stand graag meer over de mogelijkheden voor jou! Aanvragen van de TOR status loopt in alle gevallen via HAN Young in Business.

Terug naar het overzicht