Van der Burg en Beelen

Van der Burg en Beelen
“Wij vormen graag de financiële spil binnen uw onderneming.”
Tien gedreven specialisten, korte communicatielijnen, praktische inslag, een laagdrempelige servicegerichte instelling en een schat aan ervaring.
Met onder andere deze elementen zijn wij in staat om u en uw onderneming de kwaliteit en aandacht te kunnen bieden die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend conform wet- en regelgeving en optimaal gebruik makend van financiële en fiscale faciliteiten.
Onze dienstverlening stopt niet met het voeren van financiële en salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van belastingaangiften. Hier begint het wat ons betreft pas.
Wij vormen graag de financiële spil binnen uw onderneming, groot of klein. Zo verzorgen we uw financieringsaanvraag, schuiven we aan bij contractonderhandelingen, verzorgen wij de debiteurenbewaking, vertalen genomen beslissingen naar een begroting, zitten aan tafel bij “lastige” gesprekken met werknemers, signaleren de gevolgen van veranderende wet- en regelgeving voor uw onderneming, om maar een greep uit onze dienstverlening te noemen.
U vraagt, wij draaien zogezegd. Wij signaleren, wij informeren en adviseren u.

Terug naar het overzicht