Trommelen

Trommelen: jouw partner in financiën en meer!

Trommelen is al ruim 75 jaar een begrip in het gezellige West-Brabant. Met ons team van 37 experts, verspreid over onze kantoren in Alphen en Etten-Leur, staan we dag in, dag uit voor je klaar. Bij Trommelen zijn we jouw allround administratiekantoor, dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en particulieren. We zijn er om je te helpen met al je financiële, fiscale en juridische vraagstukken.

Geef je administratie aan ons uit handen en je krijgt de ruimte om te doen waar je écht goed in bent: ondernemen! Maar we doen nog veel meer dan dat. We hebben ons gespecialiseerd in zaken als loonadministratie, overnames en fusies, financieringsaanvragen, bedrijfsuitbreiding en -begeleiding, en periodieke analyses. Kortom, we hebben alles in huis om je te ondersteunen.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog de bevoegdheid om ons accountantskantoor te noemen. We beoordelen en controleren jaarrekeningen en financiële overzichten, zodat je altijd kunt rekenen op een passend advies.

Bij Trommelen draait het niet alleen om cijfers, maar ook om persoonlijke relaties. We zijn ontzettend trots op onze langdurige relaties en behandelen elke klant als een individu. We investeren tijd en energie in persoonlijke contacten en klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Startersdag Breda

Tijdens onze workshop zullen wij ingaan op de keuzes die je moet maken vóór en nadat je gaat ondernemen.  Keuzes die grote impact hebben, zowel zakelijk als privé.

  • Kiezen voor het ondernemerschap;
  • Kiezen voor een rechtsvorm;
  • Fiscale en financiële keuzes.

Trommelen ondersteunt ondernemers bij het maken van keuzes en bij administratieve, fiscale en juridische vraagstukken.

Succesvol starten doe je bewust, weloverwogen en niet alleen.

Trommelen staat klaar om jou en je organisatie te ondersteunen.

Terug naar het overzicht