Enneagram symbool

Succes met je bedrijf

Als ondernemer wil je leuke klanten en een winstgevende business. Dat kan ook en het is eenvoudiger dan je denkt. Maar het succes begint bij jou. Wie ben jij als ondernemer? Hoe goed ken je jezelf? Wat zijn nu je echte kwaliteiten?

Het ondernemerschap geeft ons ook vaak de nodige stress. We twijfelen. Het maakt ons onzeker. We vinden het moeilijk om te verkopen voor een goede prijs. We vergelijken onszelf met anderen. We maken onszelf onzichtbaar in plaats van dat we met trots onze diensten presenteren. Wellicht herken je je hierin. Dit gedrag komt voor uit je ego en beperkt je in je zakelijk succes. Je denkt het op te lossen door nog harder te werken, hogere eisen aan jezelf te stellen en je strategieën aan te passen. Het werkt niet.

In mijn werk als High-Performance Coach en – Trainer werk ik met de Wijsheid van het Enneagram. Eeuwenoude wijsheden gebaseerd op universele natuurwetten. Werken met het Enneagram betekent dat je diepgaand inzicht krijgt in wie je in Essentie Bent en in wat je kwaliteiten en talenten zijn. Wanneer je leeft en werkt vanuit jouw ware Essentie ervaar je gelukzaligheid. Dan ontstaan jouw gewenste resultaten vanuit Moeiteloosheid en Flow.

We gaan graag met je in gesprek tijdens deze Ondernemersdag. We horen graag je verhaal en welke stappen je wil zetten in je leven en je bedrijf. We vertellen je graag hoe de Wijsheid van het Enneagram daar een bijdrage aan levert.

Je bent van harte welkom bij onze stand!

MariellevanderVlies

Terug naar het overzicht