Straetus Nederland B.V.

Straetus Nederland B.V. is een professionele organisatie, die zich onder meer richt op het verzorgen van het debiteurenbeheer van haar opdrachtgevers.

Straetus ziet dit debiteurenbeheer als maatwerk, waarbij in nauw overleg met de opdrachtgever aan de hand van een ” menukaart” wordt bepaald op welke wijze aan het debiteurenbeheer vorm wordt gegeven.
Ons klantcontactcentrum kan daarbij een belangrijke spelen. Zij kan door persoonlijk contact met de debiteur zorgdragen voor een check op de juistheid van de factuur van onze opdrachtgever en de deugdelijkheid van de door deze geleverde prestatie, dienst of product. Latere reclames van de debiteur worden daarmee zo veel als mogelijk voorkomen.

Vindt geen of slechts gedeeltelijke betaling van de factuur van onze opdrachtgever plaats, dan verzorgt Straetus zowel het buitengerechtelijke incassotraject als een eventueel daarop volgend gerechtelijke procedure voor onze opdrachtgevers, Straetus beschikt daarvoor over een eigen juridische afdeling, onder leiding van juristen.

Om onze opdrachtgevers ook op juridisch gebied bij te staan, bieden wij de mogelijkheid om tegen een sterk concurrerende vergoeding een juridisch abonnement bij ins af te sluiten. Op basis daarvan heeft u recht op een aantal gratis advies uren en daarop volgende uren tegen een sterk gereduceerd advies.

Belangstelling voor onze diensten? Wij zijn graag bereid u daarover in een persoonlijk gesprek te informeren. Belt u 088 044 00 00 voor een afspraak.

Terug naar het overzicht