Stichting ZigZag

Stichting ZIGZAG

ZIGZAG bevordert de Zeeuwse economie en werkgelegenheid.
In de afgelopen 10 jaar hebben al veel Zeeuwse ondernemers een steuntje in de rug gekregen van stichting ZIGZAG (Zeeuwse Innovatie Groep/Zeeuwse Aanjaag Groep). De stichting ZIGZAG beschikt over een subsidiefonds, waarmee innovatie bij ondernemers en het stimuleren van economische ontwikkelingen in Zeeland kunnen worden gefinancierd.

 Innovatieve start-ups

Innovatieve ondernemers zijn belangrijk voor de economie. ZIGZAG is  betrokken bij activiteiten en programma’s voor ondernemers die plaatsvinden bij Dockwize in Vlissingen.

 Vrouwelijk ondernemerschap

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het vrouwelijk ondernemerschap in Zeeland. Voor dit initiatief zijn diverse businesscoaches die binnen hun eigen vakgebied kennis en kunde delen en inzetten om vrouwelijke ondernemers met groeiplannen verder te helpen. In 2018 is in Vlissingen het werk- en ontmoetingskantoor Zij & ZIGZAG geopend, waar gemiddeld 15 onderneemsters gehuisvest zijn. Het gebouw heeft kosteloze flexwerk/ontmoetingsplekken en kantoorruimtes om te huren. Inmiddels zijn ruim 400 onderneemsters in Zeeland met dit initiatief in contact gekomen, hebben begeleiding en/of subsidie ontvangen. Er is een leer- en ontwikkelprogramma ontwikkeld met de naam  Zij Durft!

Edisonweg 8A
4382 NW Vlissingen
Tel: 06-54768239

Contactpersoon: Elly Hilgers
E-mail: info@zigzagfonds.nl
Websites:

www.zigzagfonds.nl

www.zij-en-zigzag.nl

 

 

Terug naar het overzicht