Stel je vragen aan een recente starter Trudie de Haas

“Het ondersteunen van mensen maakt dat ik onderneem.” Trudie de Haas is coach en helpt met praktische handvatten om de balans weer te vinden. “Het geeft mij waanzinnig veel voldoening dat ik dit mag doen.”

Werkend in de juridische hoek volgde Trudie NLP-opleidingen voor persoonlijke groei, waar haar interesse in het coachen werd gewekt. Ze ging zich steeds meer op dit terrein ontwikkelen, kwam erachter dat haar passie ligt bij het ondersteunen van mensen en startte zes jaar geleden dan ook haar eigen praktijk als coach.

“Als je ergens op vastloopt, in welke situatie dan ook, kan ik daarbij helpen. Het gaat er dan niet alleen om waaróm je vastloopt, maar vooral hoe je de dingen doet. Hoe kun je het anders doen, zodat je niet meer blokkeert? Ik bied praktische handvatten waarmee je meteen aan de slag kunt. Als je weet wat je nodig hebt om weer in evenwicht te komen, profiteer je daarvan voor de rest van je leven.”
De Haas blijft zichzelf vernieuwen . De dingen die ikzelf nog steeds leer, plus de levenservaring helpen mij bij het begeleiden van de mensen die bij mij in de praktijk komen.

“Dit vak brengt mij heel veel voldoening Ik word er echt blij van. Wat je leert en wat je leefwijze is geworden, kun je mooi delen. Ik heb echt hart voor dit werk en hoop het nog lang te doen.”

Op de startersmarkt kun je al je ondernemersvragen stellen aan Trudie.

Terug naar het overzicht