Startup-Area: Release Stress by Tess

Tess is More

Als het motto “Less is more!” iemand op het lijf geschreven is, dan is het Tessa de Haas – eenvoud, rechttoe rechtaan, geen toeters en bellen. Dus verwacht van haar geen gelikte verkooppraatjes, maar echtheid en medemenselijke interesse – what you see is what you get!

 

Van paardenmasseuse tot mensenredster

Ieder mens heeft een gave. Sommigen worden zich er nooit van bewust; Tess had het geluk via een lange omweg door de paardenwereld “thuis” te komen: mensen van hun pijn afhelpen is haar roeping!
Ze maakte zich de modernste technieken en inzichten eigen om mensen op zachte(!) wijze van hun pijn te verlossen, gedreven als ze is om alles uit haar ingeschapen talent te halen. Door haar visie en volharding heeft ze nu een keur aan therapieën op haar boog, alle te vinden op haar website https://releasestress.nl/

 

Vestiging

De deur van Tessa´s praktijk is officieel geopend op 1 juli jl.
Inmiddels weten jong en oud, ziek en gezond, van heinde en ver de weg te vinden naar de Breukelengracht 14 in Almere-Stad. De sfeer van huiselijke ontspannenheid en eenvoud die er heerst, wekt eerder de indruk van een ontmoetingsplaats, dan van een kliniek.
Less is more? Tess is more!

Terug naar het overzicht