Startup-Area: Makea

Hoe maak je een huis kopen of bouwen beter bereikbaar voor starters op de woningmarkt? Makea gaat deze vraag vertalen naar een commercieel bedrijf met een goed doel voor ogen. Een doel dat verder gaat dan Nederland alleen. De oprichters van Makea hebben allemaal familie over de hele wereld zitten en houden van reizen. Tijdens een intensief 14 weken durend programma bij Founder Institute Amsterdam is Makea bezig met de oprichting van het bedrijf. Founder Institute is een Amerikaanse opleiding voor de ‘next startup’.

Makea wordt een vastgoed crowdfunding platform. Een mooie manier om mensen met elkaar te verbinden. Daar hoort ook een gezonde financiële levensstijl bij. Daarom brengt Makea met eenvoudige stappen en duidelijke gebruiksaanwijzingen klanten en investeerders op een persoonlijke manier  bij elkaar. Met veel kansen om zelf te kiezen tussen doneren, rentepercentages en risicoprofielen. Maar wil je het toch niet helemaal alleen doen, sluit je dan aan bij een van onze virtuele clubs of een investeerder met goede reviews.

Kom ons bezoeken  op de Startersdag Almere  en horen wij graag wat u belangrijk vindt door middel van  een crowdfunding voor ideeën. Terwijl u bouwkundige Sergio Meije alles kunt vragen over bouwgroepen en voorbeeldprojecten.

Terug naar het overzicht