Staples

Staples is de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld. Wij onderscheiden ons door onze servicegerichte instelling en voorzien niet alleen in de behoeften van zakelijke klanten, maar ook in onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. Daarnaast bieden wij Staples Soul: een programma gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken op een duurzame manier die de samenleving ondersteunt. Met onze winkels en website richten wij ons zowel op het midden- en kleinbedrijf, als ook op de groot zakelijke markt via Staples Advantage. Ondanks dat wij wereldwijd actief zijn, is onze service altijd gericht op onze lokale klanten. Wij staan dan ook te allen tijde tot uw beschikking voor vragen en advies op maat.

Bij Copy & Print kunt u terecht voor al uw print- en drukwerk. Visitekaartjes en briefpapier met uw eigen logo, kopieën en rapporten, maar ook posters, flyers en vloermatten. Prijzen staan tevoren vast en wij leveren altijd op tijd. Zo maken wij ondernemen makkelijk!
Staples Copy & Print kan u als ondernemer helpen met het vinden van de juiste communicatieoplossingen. Van A6 tot en met A0, kleine oplages maar ook grote aantallen zijn voor ons geen probleem. Staat u binnenkort op een beurs? Dan kunt u bijvoorbeeld ook een roll-up banner laten maken om meer uit uw stand te halen. Met onze snelservice is uw bestelling nog sneller klaar (binnen 24 uur) en kunt u op korte termijn zaken doen. Informeer in onze vestigingen waar wij u kunnen ondersteunen.

Zonder afspraak kunt u bij onze winkels, die zijn uitgerust met een EasyTech Centre, ook terecht voor computerhulp en deskundig advies voor uw notebook, netbook, desktop, tablet of smartphone. Onze onafhankelijke en speciaal opgeleide EasyTech medewerkers helpen u graag.

Terug naar het overzicht