Schipper Accountants

Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht.

Schipper onderscheidt zich door haar nuchtere mentaliteit, vooruitstrevende vakmensen en torenhoge betrokkenheid. Vanuit een full-service aanpak heeft Schipper aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We bouwen met onze klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst. Zo krijgen zij de ruimte om zich te richten op wat zij het liefste doen: ondernemen.

Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks leiden. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.

De historie van Schipper gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht. Inmiddels hebben wij 9 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met circa 350 medewerkers bieden we ondernemers een full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Onze sterke regionale binding zorgt dat we de branche, afzetmarkt en concurrenten van onze klanten kennen. Door de korte lijnen in onze organisatie zijn we wendbaar; we anticiperen snel en slim op elke vraag die we krijgen.

Terug naar het overzicht