Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken (hoofdpartner)

Loop jij rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Ben je bezig met het maken van een ondernemingsplan en loop je vast? Of ben je recent ondernemer geworden en wil je weten hoe je jouw bedrijf verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar de Startersdag op 3 oktober bij Seats2meet, Stationsplein 161 in ‘s-Hertogenbosch.

Sparringpartner

Op de informatiemarkt kunt je bij verschillende organisaties terecht met jouw vragen of voor advies. Natuurlijk is ook Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken aanwezig. Het aantal startende ondernemers is de afgelopen 10 jaar meer dan verdubbeld. Meer dan 100.000 mensen per jaar beginnen een bedrijf. Dan kun je wel stellen dat het starten van een onderneming  populair is én blijft. En dat is volkomen terecht. Voor jezelf beginnen is een schitterend avontuur. Wanneer je klaar voor de start bent, is onmogelijk te zeggen. Dat verschilt per ondernemer. Maar je kan er wel meer klaar voor zijn door beter voorbereid en bewuster van start te gaan.

Onze ambitie is om startende ondernemers te helpen bij een sterke start. Wij vinden het belangrijk om starters een zetje in de juiste richting te geven door actief met elkaar in gesprek te gaan. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, maar soms is het fijn om ideeën rechtstreeks met een accountmanager te bespreken. Onze accountmanagers beschikken over de juiste kennis en ervaring!

Voordeel voor jou

Tijdens de Startersdag organiseren de Rabobank en andere organisaties interactieve kennissessies over uiteenlopende onderwerpen waarmee je als starter te maken krijgt. Wij delen tijdens deze sessie graag onze kennis en ervaringen met jou. “Waar moet je aan denken? ”, en “waar kan ik tegenaan lopen?”

Ook hebben we een prachtig verhaal van een succesvolle ondernemer die bruikbare tips & trics met jou zal delen. Noteer daarom 3 oktober in jouw agenda!

Terug naar het overzicht