Rabobank Gelderse Vallei (hoofdpartner)

Loop je rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Ben je bezig met het maken van een ondernemingsplan en loop je vast? Of ben je recent ondernemer geworden en wil je weten hoe je jouw bedrijf verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar de stand van de Rabobank op de Startersdag!

Sparringpartner
Op de informatiemarkt kun je bij verschillende organisaties terecht met je vragen of voor advies. Ook de Rabobank is aanwezig. Wij vinden het belangrijk dat starters een sterkte start maken. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, maar soms is het fijn om ideeën gewoon ‘live’ te bespreken. Onze accountmanagers hebben kennis en ervaring op verschillende vlakken en sparren graag met je over jouw plannen. Tot de 15e!

Voordeel voor jou
Tijdens de Startersdag organiseren de Rabobank en andere organisaties interactieve kennissessies over uiteenlopende onderwerpen waarmee je als starter te maken krijgt. Kennis delen en ervaringen uitwisselen met professionals en andere starters staat daarbij centraal. ‘Alles is immers nieuw als starter’. Zoek daarom de juiste mensen om je heen die je kunnen adviseren over onderwerpen waarvan je zelf minder kennis hebt. En uiteraard denken wij graag met je mee! Tijdens de Startersdag, bij jouw op het bedrijf of op één van onze kantoren.’ Kom je ook? Staat 1 oktober al in jouw agenda?

Terug naar het overzicht