Qredits

Wie is Qredits?
Qredits is de supporter van ondernemers!
Qredits biedt een springplank voor starters, is een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. We helpen bij alles wat ondernemers nodig hebben om te starten of om door te groeien. Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot €250.000, we geven praktische trainingen om je ondernemerschap een boost te geven én helpen ondernemers met een professionele coach.

Wij zijn er voor:
– Starters
– Jonge ondernemers
– Ervaren ondernemers

Dat alles doen we zonder winstoogmerk, want al onze opbrengsten investeren we direct in goede begeleiding. We leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen.
qredits.nl

Ondernemersschool
Terwijl jij je droom achterna gaat door te ondernemen, zorg je voor leven in jouw gemeente! Of dat nou de kledingzaak om de hoek is, die knusse koffietent, of die geweldige bed & breakfast. De Ondernemersschool helpt jou bij het starten van je onderneming.

Klassikaal of online ontdek je jouw kwaliteiten en word je vaardig in het ondernemen. In tien weken schrijf je, onder begeleiding van ervaren trainers, jouw ondernemingsplan.

Kom je op de Ondernemersdag Almere langs bij onze stand? Dan vertellen we je alles over de Ondernemersschool in jouw buurt of online en maak kans op GRATIS deelname bij jouw inschrijving.  qredits.nl/trainingen/onderneming-starten/ondernemersschool

Terug naar het overzicht