Pixelsz

Pixelsz online vormgeving is Nico Kranenburg en Thijs Wieringa. Allebei hebben we een passie voor online communicatie. Beide op onze eigen manier, maar in de combinatie zijn we een full service webdesign bureau dat alle online communicatie voor de klant uit handen kan nemen.
Onze kennis en kunde gaat echter verder. Door onze ervaring met Google Analytics, zoekmachine optimalisatie (SEO), veilige hosting, webteksten en social media onderscheiden wij ons van anderen. Onze missie:

“Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven met websites en social media.”

Pixelsz zet zich al jaren in om het MKB zichtbaar te maken op het internet door ze met hun website op een natuurlijke manier hoger in Google te krijgen. Dit is ons voor vele klanten al goed gelukt. Dat merken ze aan het aantal aanvragen en opdrachten die ze binnen krijgen via hun website. Wij vinden dit niet alleen ontzettend leuk om te doen, wij zijn er ook nog eens behoorlijk goed in geworden!
Meer weten over veilige (AVG-proof) hosting, webdesign of zoekmachine optimalisatie? Kom langs bij onse tafel of bekijk onze website pixelsz.nl!

Terug naar het overzicht