Logo persoonlijke kracht

Persoonlijke Kracht

Persoonlijke Kracht is een bedrijf dat zich bezig houdt met persoonlijke en zakelijk groei, door het zichtbaar maken van jouw unieke kracht als mens en ondernemer.

Je wordt pas gehoord, als je wordt gezien!

Ik leer je met behulp van de Persoonlijke Kracht Methodiek om te laten zien hoe bijzonder je bent en waarom klanten jouw expertise nodig hebben. Ontdek hoe jij je persoonlijke kracht kunt versterken en inzetten voor jouw persoonlijke groei en de groei van je bedrijf.

Je bedrijf kan alleen groeien als jij groeit, want jij bent je bedrijf!

Belangrijk dus om niet alleen te zorgen voor een bedrijfsnaam, een goed converterende website, voldoende financiële armslag of andere zaken die belangrijk zijn voor je bedrijf. Maar dat jij authentiek zichtbaar bent met je bedrijf.

Authentiek zichtbaar zijn schept vertrouwen in jou en in je bedrijf. Mensen willen zien dat “alles” klopt, dat brengt vertrouwen en dan pas willen ze zaken met je doen. Daarvoor moeten ze je minimaal 20 keer hebben gezien of gehoord.

Persoonlijke Kracht heeft een Ondernemersprofiel voor ondernemers die geschikt is als je op zoek bent naar een passende personal branding en meer klanten. Voor persoonlijke en zakelijke groei.

Meer informatie daarover vind je hier: https://shop.persoonlijkekracht.nl/product/de-ondernemer-profiel-test/

Op de ondernemer dag kun jij je specifieke vragen hierover stellen in de stand of tijdens de workshop: Authentiek zichtbaar als ondernemer.

Wees welkom,

Jannie Boer, Persoonlijke Kracht

Terug naar het overzicht