Perla Fotografie

“De kracht van beelden: Hoe fotografie jou helpt om de juiste klanten aan te trekken voor je Personal Branding”

Wil je de juiste klanten aantrekken en je personal branding versterken? Wil je leren hoe je fotografie effectief kunt inzetten om op te vallen en meer verbinding te maken met je potentiële klant? Dan hebben wij de perfecte presentatie voor jou!

Als ondernemer ben je het gezicht van je bedrijf. Mensen kiezen voor jou en niet alleen voor je product. Daarom is het belangrijk dat je imago klopt met je doelgroep en dat je jezelf laat zien. Fotografie speelt hier een belangrijke rol.

Tijdens de presentatie behandelen we:

  • welke elementen de basis zijn voor je personal branding
  • hoe je over de drempel gaat om jezelf te laten zien, zelfs als je verlegen bent
  • het kiezen van de juiste stijl en sfeer voor foto’s en een professioneel overkomen op bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten
  • een professionele uitstraling op jouw website en socials: wat voor soort beelden werken het beste op een website of social media

Na deze presentatie weet je welke elementen en foto’s je nodig hebt om jezelf te positioneren en die passen bij jouw unieke verhaal. Je leert hoe je deze foto’s kunt gebruiken op je website, social media en in je marketingmateriaal om een blijvende indruk te maken op je doelgroep.

De presentatie wordt gegeven door de ervaren fotografe Perla Michiels-Domínguez van Perla Fotografie die jou de nodige kennis bijbrengt om succesvol te zijn in je personal branding als ondernemer.

De presentatie is geschikt voor zowel starters als gevorderde ondernemers. Meld je nu aan. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Wil je persoonlijke feedback op jouw foto’s en wat je uitstraalt? Stuur de link naar je website en sociale media naar: perla@perlafotografie.nl

Over Perla:

Perla is Portret en Personal Branding fotograaf met een studio in Almere Buiten. Ze helpt ondernemers aan een profielfoto met impact en aan een complete beeldbank waarmee zij continu zichtbaar zijn zodat zij hun droomklanten blijven aantrekken.

Is op de foto gaan niet je hobby of heb je het gevoel dat je nooit goed op de foto staat? Geen probleem. Met meer dan 13 jaar ervaring zorgt Perla ervoor dat je je op je gemak voelt en helpt ze je  met poses, tips en adviezen zodat je ontspannen op de foto staat.

Terug naar het overzicht