Osiris Administraties

“Ontzorgen van MKB-ers, daar zijn we goed in”

Osiris Administraties is een administratie- & advieskantoor, gevestigd in Zoetermeer en wij zijn specialist in het systematisch vastleggen van al uw financiële gegevens. Als ZZP-er of ondernemer in het MKB wilt u al uw energie en tijd steken in uw onderneming.

Het bijhouden van de administratie, het opstellen van een jaarrekening en het doen van allerhande fiscale aangiftes zoals de omzetbelasting, inkomstenbelasting , loonheffing en Vennootschapsbelasting, vergt te veel van uw kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het succes van uw onderneming.

Bent u ZZP-er of heeft u een eenmanszaak, VoF,  stichting of B.V., dan zetten wij onze fiscale  expertise in ten behoeve van u/uw onderneming en maken uw financiën inzichtelijk zodat u daaraan minder van uw tijd hoeft te besteden.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken uw handen weer vrij. Ons dienstenpakket heeft als doel om u als ondernemer 100% te ontzorgen. Zodoende kunt u zich volledig richten op uw onderneming dat is belangrijk .

Zeker als je nog starter bent en je nog een heel netwerk op moet bouwen.

Kijk verder rond op onze website www.osiris-administraties.nl of neem contact op 079 -3600 580.

Wij informeren u graag verder en maken, indien u dit wenst, graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Terug naar het overzicht