Omzetcoach.nl

Wil je je eigen business runnen mét voldoende klanten en een goed inkomen?

Je bent goed in je vak en je wilt op korte termijn klanten. Samen met jou bekijken we welke verkoopstrategie en methodiek bij jou, je doelgroep en je dienstverlening past en helpen we je bij het behalen van je omzetdoelstellingen. We bouwen samen een praktijkgericht en hands on SMART Omzetgroeiplan met acties die bijdragen aan het behalen van jouw omzetdoel. Individuele omzetcoaching aangevuld met training en feedback op onderdelen waar je ook écht behoefte aan hebt. Dus géén standaardprogramma maar persoonlijke maatwerkbegeleiding.

Wat levert dit op?

  • Een constante stroom van leads en nieuwe klanten
  • Een hogere voorspelbaarheid van je omzet
  • Maximaal rendement uit je inspanningen en uit je marketing euro’s
  • Een goed inkomen en meer vrije tijd

Met onze bewezen succesvolle omzetcoachingsmethodiek hielpen we sinds februari 2017 ruim 1000 ondernemers om met zo min mogelijk inspanning een maximale impact te krijgen in de markt en hun dromen waar te maken door efficiënt en effectief nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te ontwikkelen. Onze e-books met Succesvol Verkopen Tips en Succesvol Verkopen Werkboeken werden duizenden keer gedownload.

Meer informatie over hoe we jou kunnen helpen om succesvol je bedrijf te starten, kijk op www.omzetcoach.nl of bel met 085 – 235 500.

Terug naar het overzicht