More Sales Result

More sales Result is een team van professionals die voor u klaar staan op het gebied van sales coaching en begeleiding en acquisitie. In een persoonlijk gesprek kijken we met jou waar de behoefte ligt om te ondersteunen.

Training
Als je de concurrentie de wind uit de zeilen wilt nemen, heb je inzicht nodig in wie je tegenover je hebt. Daarop ligt dan ook de nadruk in de salestraining. In de training leer je structuur aan te brengen in verkoopgesprekken. Je leert hoe je bezwaren kunt overwinnen en je commerciële slagkracht kunt vergroten door het verkrijgen van relevante informatie. Uiteindelijk ben je beter in staat de klant met de juiste argumenten te overtuigen, zodat de order kan worden afgesloten.

Acquisitie
Binnenkomen bij nieuwe klanten is vaak een kunst op zich. Wij kunnen dit bellen overnemen en er voor zorgen dat u uw agenda naar behoefte gevuld heeft met leads. Tevens kunnen we dit acquireren ook trainen waardoor u zelf met een hoger rendement kunt gaan bellen.

Pitch
In het kort vertellen wat je doet en daarmee een afspraak bewerkstelligen is geen eenvoudige klus. Ik leer jou, op basis van inlevingsvermogen naar je toehoorder, om daar succesvol in te slagen.

Terug naar het overzicht