KVN

Bij KVN werken continu ongeveer 40 MBO en HBO stagiairs onder leiding van 10 professionals aan échte opdrachten. We ontwikkelen zo jaarlijks talloze vormen van content (websites, video’s, vlogs, foto’s, animaties, huisstijlen, apps en zelfs VR en AR producten) voor grote en kleine opdrachtgevers.

Focus: Media en content We concentreren ons vooral op het maken van media en content. Dat betekent dat we zaken als strategie en conceptontwikkeling graag overlaten aan de professionals die werken bij de organisaties waarmee we samenwerken. Wanneer de strategie en het concept bekend zijn helpen wij graag bij de uitvoering ervan. En daar zijn we in de vijf jaar dat we inmiddels bestaan best goed in geworden.

Het hele jaar door voordelige content Voor de meeste van onze opdrachtgevers is KVN inmiddels een verlengstuk van hun marketing- of communicatie-afdeling. Dat betekent dat we voor hen het hele jaar door media en content ontwikkelen. Daarvoor spreken we een voordelig en vast tarief af. Aan de hand van een mediaplan en -kalender spreken we maandelijks precies af welke vormen van content we gaan ontwikkelen. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van aansprekende en verse content die gebruikt kan worden voor online media zoals social media, websites, apps en offline media zoals brochures, magazines en dergelijke.

Eredivisie van de stagebedrijven Bij KVN hebben we ongeveer 10 medewerkers in vaste dienst. Zij coachen en ondersteunen de stagiairs en zorgen ervoor dat we mooie producten op tijd kunnen afleveren aan onze klanten. Ook hebben we een breed netwerk van vele tientallen externe professionals op wie we regelmatig een beroep doen. Onze stagiairs leren zo niet alleen om (veel) beter te worden in hun toekomstige vak maar we helpen hen ook aan de broodnodige ondernemersvaardigheden zoals plannen, conceptdenken, offertes maken, klantgesprekken voeren, samenwerken met andere stagiairs en nog veel meer. Ons doel is helder; we willen voor stagiairs de eredivisie van de stagebedrijven worden.

Talloze masterclasses en workshops Elk jaar verzorgt KVN talloze masterclasses en workshops voor onze studenten, de docenten van de onderwijsorganisaties met wie we samenwerken (Friesland CollegeFriese Poort,  NHL en Stenden (vanaf 1 januari 2018 NHL Stenden Hogeschool). De masterclasses zijn ook voor het bedrijfsleven toegankelijk. We vinden namelijk dat we kennis moeten delen en talent moeten koesteren.

Terug naar het overzicht