InterSites

InterSites is een jong en dynamisch webbureau.
Onze kracht ligt op het gebied van webdesign en webtechniek, waarbij we de juiste vertaalslag kunnen maken naar wat er aan de voorkant gelikt uit moet zien, maar technisch ook haalbaar is om uit te werken. Wij zijn daarbij volledig gespecialiseerd in het systeem WordPress. Al onze websites worden gebouwd in WordPress.

 

Daarbij houden we altijd zicht op de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de webtechnieken zodat wij pro-actief kunnen adviseren over de nieuwste web mogelijkheden die voor onze klanten van toepassing zijn.

 

Wij doen dit vanuit onze passie en motivatie om ieder bedrijf die waarde te geven die het op het internet verdient. Dat betekent niet alleen oog voor webdesign en webtechniek, maar ook een duidelijke adviserende rol hoe onze klanten, met het doel dat ze met de website hebben, ook het daadwerkelijke rendement kunnen behalen.

 

Ons motto is Echt Eerlijk Webdesign.

Wij vinden het heel belangrijk om op een echte eerlijke manier zaken met elkaar te doen. Daarbij heeft transparantie in ons werkproces altijd de prioriteit.

Terug naar het overzicht