Hoefeijzers Automatiseringen

Hoefeijzers Automatiseringen is ontstaan vanuit een kantoormachine handel die is opgericht in 1983. Vanaf 1984 met de opkomst van de personal computer zijn wij gestart met het automatiseren van het MKB. Het eerste jaar alleen met hardware. In 1984 zijn wij ook financiële en logistieke software gaan verkopen en ondersteunen.
Vanaf 1991 zat Hoefeijzers gevestigd in Axel. Door het succes van het concept en door de vraag van de klanten naar nog snellere service en ondersteuning hebben wij in 1996 ook een vestiging geopend in Goes, vanwaar wij nu alleen nog opereren.
Hoefeijzers Automatiseringen richt zich nu volledig op het leveren, inrichten en onderhouden van financiële en logistieke software alsmede het maken van maatwerk toepassingen. Unit4 is hierbij onze voornaamste softwarefabrikanten.
Met Hoefeijzers Automatiseringen BV als regionale dealer heeft u vele voordelen: wij kennen de regionale markt, zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken en kunnen bij eventuele calamiteiten snel ter plaatse zijn.

Terug naar het overzicht