Hekkelman Advocaten Notarissen

Hekkelman advocaten en notarissen is een van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening in de regio Nijmegen-Arnhem. Al meer dan 30 jaar werken onze advocaten en notarissen op verschillende terreinen met elkaar samen.

De cultuur van Hekkelman is informeel, toegankelijk en no-nonsense. We verlangen van onze advocaten en notarissen dat ze niet alleen topjuristen zijn maar ook beschikken over de noodzakelijke soft skills die nodig zijn om cliënten goed te kunnen adviseren. De diversiteit van onze mensen maken ons een kleurrijk kantoor.

In een 24-uurs economie waarin iedereen steeds meer van elkaar vraagt, is vertrouwen een schaars goed. Het vertrouwen dat je de zaken die niet jouw dagelijks werk zijn, aan een stabiele partner kunt overlaten. De rust die het brengt dat die zaken snel en goed geregeld worden. Dat is de missie van Hekkelman:
Uw juridische partner zijn, die u vanuit kennis, betrokkenheid, daadkracht en passie, adviseert en die in alles kwaliteit nastreeft. Uw juridisch baken zijn dat pal voor uw belangen staat.

Hekkelman heeft daarbij bijzondere en actieve aandacht voor de startende ondernemer.

Terug naar het overzicht