Groeps-kantoor

Elke ondernemer kent het: op vrijdagmiddag nog ‘even’ je administratie bijwerken, uren boeken, facturen versturen en mails beantwoorden. Dit eindigt voor veel van ons steevast in een race tegen de klok, waardoor je uren vergeet in rekening te brengen of alsnog in het weekend aan de slag moet.

Gelukkig is er een oplossing.

Hoeveel makkelijker zou het zijn, als je alle projecten op één plek beheert? Als je direct inzicht hebt in de voortgang, contactpersonen en gemaakte afspraken?

Hoeveel tijd zou jij besparen als je je uren maar één keer hoefde in te voeren? En op basis daarvan je facturen verstuurt, nieuwe projecten inplant en klanten op de hoogte houdt van de voortgang?

Hoeveel meer zou je verdienen, als je elk uur wat je werkt ook echt factureert? Het antwoord is: veel.

Groeps-kantoor: online software voor je bedrijf

Groeps-kantoor helpt jou om efficiënter te werken. Bijvoorbeeld door alles wat je als ondernemer nodig hebt, op één plek beschikbaar te maken. Dat begint bij je relaties, mail, agenda, notities en taken. Maar je beheert ook makkelijk je projecten, registreert je gewerkte uren en maakt op basis daarvan je facturen.

Alles is aan elkaar gekoppeld. Zo weet je welke contactpersoon bij welk project hoort, vind je snel je gemaakte afspraken terug en weet je of je ureninschatting klopt met de tijd die je eraan gewerkt hebt. En dat alles online op een plek die goed beveiligd is en dagelijks geback-upt wordt.

Terug naar het overzicht