Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingscentrum voor de regio Noord en Midden Limburg. Naast regulier onderwijs aan 16 – 23 jarigen verzorgt Gilde Opleidingen ook tal van maatwerktrajecten, cursussen en trainingen voor bedrijven, instellingen en voorkomende projectaanvragen.

De sector Economie heeft opleidingen in de clusters zakelijke dienstverlening, retail en commercie en veiligheid en ict. Voor de Retail partners is een Retail en Business Academy ingericht , een onderdeel van deze sector, die al sinds jaar en dag professionaliseringstrajecten uit die nadrukkelijk op verzoek van het bedrijf is samengesteld. Daarbij is in eerste instantie sprake van kwalificerende trajecten. Het is niet voor niets dat we de trainingen voor het grootste designer outlet van Europa de opleidingen verzorgen voor de 1500 medewerkers van de diverse stores.

Een belangrijk speerpunt van de sector Economie is het faciliteren en ontwikkelen van ondernemerschap. Vanuit een aantal invalshoeken ondersteunen we studenten, medewerkers en ondernemers bij het verder ontwikkelen van ondernemendheid, ondernemend gedrag maar ook het scholen van potentiele of startende ondernemers. De opleiding vakman ondernemer is daar een sprekend voorbeeld van. Wil je ondernemer worden, doorgroeien naar een leidinggevende functie of ontdekken of het ondernemerschap bij je past dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wil je een opleiding op maat, heeft het bedrijf behoefte aan een erkende scholingspartner om mee te denken aan personeelsplanning en -ontwikkeling dan kan Gilde Opleidingen vanuit het eigen EVCPunt en expertisecentrum daar zeker bij helpen.

Het ondernemerschap zit wellicht wel in de genen, maar het is een vak apart. Daar hoort expertise bij…… Maak gebruik van onze kennis.

Terug naar het overzicht