Gendi Design

Gendi Design is het grafisch bureau van Francien van der Wardt. Als grafisch vormgever zorgt zij ervoor dat een bedrijf herkend wordt. Een van haar specialiteiten is het helpen van startende ondernemers met hun herkenning. Zij heeft hier veel ervaring in omdat zij al meerdere startende bedrijven succesvol op weg heeft geholpen. Een van haar sterke punten is dat zij meedenkt in het gehele proces, van begin tot eind.

Hiervoor heeft zij een Stappenplan ontwikkelt waarbij zij stap voor stap de huisstijl ontwerpt. Aangezien een startende ondernemer nog niet de middelen heeft om in een keer een huisstijl te ontwerpen, zorgt dit Stappenplan ervoor dat de kosten gefaseerd zijn.

Na een inventariserend gesprek start zij met Stap 1: het ontwerpen van een in het oog springend logo. Daarna volgt in Stap 2: het ontwerpen van een visitekaartje, een e-mailhandtekening en een domeinplaatje die zij koppelt aan de geregistreerde domeinnaam. In Stap 3: ontwerpt zij briefpapier en enveloppen waarbij het briefpapier eventueel gekoppeld kan worden in een Wordbestand. Als uiteindelijk er omzet gedraaid wordt komt Stap 4: een basis responsive website.

In dit Stappenplan is ook nog een Stap 5 opgenomen. Daarin bied zij een campagne aan voor naamsbekendheid middels flyers, posters, advertenties en belettering van een auto of bord. Dus ook voor bedrijven die al langer aan de weg timmeren, kan zij met haar kennis wat betekenen. Als je als bedrijf serieus genomen wilt worden is het belangrijk dat je een vertrouwde uitstraling hebt. Dat doe je onder andere met een professionele huisstijl.

Meer weten over Gendi Design? Of het boekje “Stappenplan huisstijl startende ondernemers” downloaden?
Kijk op www.gendidesign.nl.

Terug naar het overzicht