Gemeente Nissewaard (hoofdpartner)

Voor het bedrijfsleven ligt de gemeente Nissewaard gunstig ten opzichte van het Rotterdamse Havengebied en de A15. Nissewaard heeft 9 bedrijventerreinen met tal van uiteenlopende bedrijven, al dan niet georiënteerd op het Haven Industrieel Complex. Dankzij parkmanagement en het revitaliseren van het openbaar gebied zijn deze terreinen toekomstbestendig.

Langs de Groene Kruisweg en nabij Metrostation Spijkenisse Centrum zijn 2 kantoorlocaties gevestigd. Ook het winkelcentrum van Spijkenisse is de laatste jaren flink uitgebreid en gemoderniseerd. Er zijn 5 parkeergarages in het centrum. De succesvolle Woonboulevard Spijkenisse bij de oprit naar de Hartelbrug is makkelijk bereikbaar voor iedereen van binnen en buiten Nissewaard. In Nissewaard zijn circa 2.650 bedrijven met circa 22.650 werknemers gevestigd.

Interesse?
Heeft u interesse in ondernemen in Nissewaard? Stel uw vragen aan een van onze accountmanagers tijdens de startersdag. Zij helpen u graag met vragen rondom economisch beleid, vestiging, uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf.

Terug naar het overzicht