Gemeente Bergen

Tussen de Maas en de Duitse grens ligt het hart van De Maasduinen, de gemeente Bergen. Het gevarieerde landschap van groen en water in Nationaal Park De Maasduinen maakt Bergen bijzonder. De uitgestrekte gemeente biedt inwoners, ondernemers en toeristen rust en ruimte.

Hier is ruimte voor initiatieven en ondernemerschap. In het van oorsprong agrarisch gebied spelen moderne landbouw en tuinbouw een belangrijke rol. Bedrijventerrein De Flammert biedt ruimte aan grote bedrijven én de kleinere ondernemer. De unieke natuur van de Maasduinen en het fraaie Maasdal maakt de gemeente aantrekkelijk voor toeristen. Met de ontwikkeling van Maaspark Well wordt de toeristische aantrekkelijkheid verder versterkt.

Gemeente Bergen is trots op haar ondernemers. Samen zoeken we naar mogelijkheden om plannen te realiseren. Daarbij wacht de gemeente niet af maar pakt zelf mee aan. De bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Bergen is daarbij de spin in het web die partijen verbindt. De ondernemer krijgt zo de ruimte om te blijven doen waar hij goed in is.

Terug naar het overzicht