Flinc

Flinc is de verbindende factor tussen innovatief ondernemerschap en financieringsmogelijkheden in Noord-Nederland. Flinc gelooft dat een innovatief idee, een flinke dosis ondernemerschap en de juiste financieringsmogelijkheden dé ingrediënten zijn van een succesvol innovatief product of dienst. Wij zijn er voor de innovatieve ideeën van zowel startups als het gevestigd mkb!

Voor innovatieve ondernemers vormen wij een van de sleutels tot dat succes, doordat we een uitgebreid investeerdersnetwerk hebben. Voor investeerders is Flinc de poort naar het innovatief ecosysteem van Noord-Nederland.

Flinc is onderdeel van de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM). Vanuit de missie om het economisch landschap van Noord-Nederland te versterken en de werkgelegenheid in deze regio te vergroten, helpen we innovatieve plannen van ondernemingen gefinancierd te krijgen. Dat doen we met een bewezen goed werkend concept. Zo adviseren we ondernemers bij het aanscherpen van hun bedrijfsplan en helpen we financiers bij het vinden van een interessante onderneming om in te investeren.

Voor wie

Flinc is er voor de innovatieve startups en het gevestigd mkb in Groningen, Friesland en Drenthe, die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor hun innovatieve ideeën. Ook is Flinc er voor de investeerders – ervaren en onervaren – die op zoek zijn naar een betrouwbare ondernemer met een goed idee, die een investering kan gebruiken van minimaal € 50.000,-.

Ben jij een innovatief ondernemer en op zoek naar financiering? Of ben je investeerder en op zoek naar interessante proposities? Dan is Flinc er voor jou!

Terug naar het overzicht