Flexibility

Heb jij altijd al passie gehad om talenten met werkgevers te verbinden? Heb je wel eens nagedacht over het starten van een eigen uitzend- /recruitmentbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ongeveer honderd vestigingen zijn wij de grootste en snelst groeiende virtuele uitzendorganisatie van Nederland. De Flexibility Groep is een franchiseformule en bestaat uit acht labels. Onze vestigingen zijn stuk voor stuk in handen van zelfstandig ondernemers die op franchisebasis met ons samenwerken. De ondernemers van de Flexibility Groep hebben hart voor het vak en onderhouden korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in hun regio. Dankzij de professionele ondersteuning van ons servicekantoor kunnen onze ondernemers al hun tijd en energie stoppen in kandidaten en werkgevers. Zo hebben zowel klanten als kandidaten altijd één aanspreekpunt en worden zij altijd op een persoonlijke manier geholpen.

Meer weten over het starten van een eigen uitzend-/recruitmentbureau? Kom dan eens langs bij onze stand. We vertellen je er graag meer over!

Neem alvast een kijkje op www.starteigenuitzendbureau.nl, of neem direct contact met ons op via recruitment@flexibility.nl / 076-5482111.

Terug naar het overzicht