logo faasse dienstverlening

Faasse Juridische Dienstverlening

Faasse Juridische Dienstverlening richt zich met name op de kleinere bedrijven en startende ondernemers. Wij kunnen u van dienst zijn met overeenkomsten, algemene voorwaarden en vooral op het gebied van de AVG/privacywetgeving.
Hoe vervelend kan het voor je uitpakken als je een dienst of product hebt geleverd en jouw klant gaat moeilijk doen over de factuur of kwaliteit én je kan niet terugvallen op algemene voorwaarden of een schriftelijke overeenkomst. Dan verval je in een eindeloze discussie over je aansprakelijkheid versus de visie van je klant hierin. En natuurlijk wil je daarnaast nog steeds dat je factuur betaald wordt. Vaak eindigt dit in een onbetaalde factuur of een gang naar de rechter. Had je dan toch maar van te voren dit soort zaken geregeld.

De AVG wordt door veel ondernemers als lastig en vervelend ervaren. Dat is soms de reden om de implementatie vooruit te blijven schuiven. Het veilig werken met persoonsgegevens moet je uit respect voor je klant van nature al op een veilige manier willen doen. Vanuit de AVG ben je als ondernemer in ieder geval verplicht om dit binnen de wettelijke kaders te doen. Daarbij stelt de AVG tevens dat je moet kunnen aantonen dat je de gegevens op de juiste manier verwerkt en beveiligt.

Faasse Juridische Dienstverlening kan je op deze gebieden ontzorgen, zodat jij je als ondernemer kan focussen op de diensten waar je zelf goed in bent.

Terug naar het overzicht