EZPC Privacy Consultancy

Klik hier voor Ronde 1 tafeldiscussie 20.20-20.35 uur

Klik hier voor Ronde 2 tafeldiscussie 20.40-20.55 uur

Klik hier om een 1-op-1 gesprek te plannen met Nalinie voor een persoonlijk advies


Datalekken, je hoort er steeds vaker over in het nieuws. Maar wanneer heet een incident nu een datalek? Tijdens deze ronde tafelsessie gaan we dieper in op het onderwerp datalekken, leg ik je een aantal dilemma’s voor en gaan we onderling verkennen waar de gevoelsmatige grenzen liggen als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens. En die grenzen zijn niet altijd zo helder als je denkt! Het wordt een interactieve sessie waarbij je alles kan vragen! Meld je dus gauw aan!

Juridisch adviseur en privacy-officer Nalinie Somar heeft EZPC opgericht met een visie om de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG, helder en praktisch uit te leggen en ondernemers via de juiste weg te begeleiden richting een optimale gegevensbescherming.

De regelgeving is nog vrij nieuw en voor veel ondernemers onbekend terrein. Dat veroorzaakt onduidelijkheid, tegenstrijdige berichten of verkeerde interpretaties. Veel losse puzzelstukjes dus. Aan de andere kant wordt er al volop gehandhaafd en worden er steeds vaker boetes uitgedeeld.

EZPC helpt ondernemers om de maatregelen die de AVG verplicht in 1 keer goed neer te zetten! Ik bied jou een helder framework, waarmee jij zelf de puzzelstukjes op de juiste manier tot één geheel kunt brengen.

Mijn missie: laten zien dat privacy geen last is die de processen in je bedrijf alleen maar moeilijk maakt, maar dat dit een unieke kans is om aan jouw klanten te laten zien dat jij hun privacy op nummer 1 zet. En let op, als jij het niet doet, dan doet jouw concurrent het wel!

Terug naar het overzicht