Eventsupport

Event Support Holland is al meer dan 25 jaar actief in buitenreclame. Vanaf het allereerste begin hebben wij altijd de wensen van de klant op de eerste plek gezet. Bij ons is elke opdracht uniek en luisteren we naar uw behoeftes. Met onze betrokken werkwijze in alle disciplines en bij alle medewerkers binnen onze organisatie onderscheiden wij ons van andere in het vakgebied van buitenreclame.

Daarnaast staat ook maatschappelijk ondernemen centraal bij Event Support Holland. Niet alleen betrekken wij al onze medewerkers nauw bij alle bedrijfsontwikkelingen binnen de organisatie , maar leveren we met onze werkmethodiek ook een bijdrage aan het oplossen van de milieuproblematiek. Dit doen wij onder andere middels het recyclen van materialen, het scheiden van afvalstromen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Naast een klantgerichte aanpak staan ook kwaliteit, deskundigheid en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bij Event Support Holland het gehele traject voor u kunnen verzorgen. Zo denken wij graag met u mee over wat u wilt communiceren en hoe u dit vervolgens het beste kunt uitdragen. Alle activiteiten van idee tot en met plaatsing worden door ons georganiseerd en uitgevoerd.

Benieuwd naar onze manier van werken? Kom gerust langs bij ons op de stand!

Terug naar het overzicht