EBA

De nieuwe tijd is aangebroken. We gaan dingen dóen! Eerst even voorstellen: wij zijn Economic Board Almere, maar jij mag EBA zeggen. We hopen je te inspireren en te faciliteren om te excelleren. Om onze stad en zo ook de wereld een stukje mooier te maken. We laten talent groeien en geven de bestaande en nieuwe economie een kans om mee te bouwen aan deze jonge stad.

Dat kan hier namelijk. En dat gebeurt hier al, onder onze neuzen. Ons Almere is een ware proeftuin. Een plek waar je alle ruimte en middelen vindt om je een slag in de rondte te experimenteren en uitproberen. Er zijn maar weinig steden waarin je zó van dichtbij kunt meebouwen aan de stad van de toekomst. Waar je eigenaarschap kunt pakken en impact kunt genereren door het eens lekker compleet anders te doen allemaal. Het enige wat je nodig hebt is de juiste energie.

Energie om nieuwe manieren te vinden voor hoe we samen in de stad wonen. Voor hoe we werken en leren, maar ook produceren en consumeren. Energie om onze samenleving inclusiever te maken, om gemene delers en balans tussen groei en duurzaamheid te vinden. Om samen met ons de Productieve Stad te creëren die gezond, slim, jong, groen en uitzonderlijk leuk is bovendien.

Goed verhaal, maar wat doen jullie nou precies?
Heel simpel, eigenlijk. We zien wat er op ons afkomt en hoe we ons daarbij voelen. We schrijven geen visie of jaarprogramma, maar varen op jullie. We zijn een groep mensen die zich hard maakt om onze stad naar een hoger plan te tillen en zoeken gelijkgestemden. Met die gelijkgestemden organiseren we dan evenementen en projecten rondom de Productieve Stad. Lang verhaal kort: heb je een tof idee? Bel ons. Dan maken we een afspraak en kijken we hoe we je kunnen helpen. www.economicboardalmere.nl

Terug naar het overzicht