Drukkerij Frijters

Drukkerij Frijters is al sinds 1923 een vertrouwd adres voor Breda en omstreken.
Er zullen niet veel mensen in deze contreien meer zijn die niet met drukwerk van
onze vakdrukkers te maken hebben gehad, al is het maar omdat ze een geboortekaartje
of huwelijkskaart, een folder of uitnodiging kregen thuisgestuurd die bij ons is vervaardigd. Eén herkenningspunt is er altijd in ieder geval; hier wordt kwaliteit geleverd.

Van ver buiten de regio komende van oorsprong Bredase klanten nog altijd voor hun drukwerk naar ons op de Ginnekenweg, omdat ze nergens eenzelfde service en kwaliteit zijn tegengekomen in hun huidige omgeving.
Een groter compliment kun je als vakman niet krijgen! Omdat wij zoveel mogelijk in eigen beheer produceert is dat niveau te garanderen.
Van adreskaartje tot flinke posters en van kettingformulieren tot uit de kluiten gewassen brochures horen allemaal tot het pakket aan mogelijkheden. Perfect resultaat.
Goed overleg met de opdrachtgevers is voor ons van groot belang. Om tot een perfect resultaat te komen moeten alle wensen en verwachtingen volledig helder zijn voor onze drukkers, zoals ook de technische en creatieve mogelijkheden aan klanten kenbaar worden gemaakt.
Er kan tenslotte steeds meer, zeker met digitale toepassingen. Een digitale pers
levert zelfs prints op die later nog eens door een laserprinter kunnen. Dat biedt nog eens mooie kansen voor mailings, persoonlijke drukwerk en aanverwante public relations.
Bovendien staan het vakmanschap, de vele specifieke kennis en de servicegerichte mentaliteit garant voor vlotte kwaliteitsleveringen.
Drukwerk waar je als organisatie, maar natuurlijk óók als particulier, mee voor de dag kunt komen.
Wij hebben een aantal grafisch onderlegde mensen in huis die voor relaties tevens een stuk vormgeving kunnen verzorgen. Bovendien kunnen klanten hier rekenen op gedegen advies in materiaal keuze, hoeveelheidbepaling, logistiek en voorraadbeheer maar ook huisstijl, kleurgebruik en dergelijke.
Investeren in drukwerk heeft pas zin als het goed gebeurt.
En omdat geen opdracht hetzelfde is rusten wij niet totdat alles tiptop van de persen is gerold en op de plaats van bestemming is.

Terug naar het overzicht