Dries Sales Support

Ja.. en nu klanten?!
Hoe kom je aan klanten? En hoe zorg je ervoor dat je deze aan je bindt.
Hoe maak je jouw klanten ambassadeurs?

Wilfried Dries van Dries Sales Support neemt je mee in de ideale klantreis. En vertelt hoe je jouw klanten meeneemt in de meest soepele klantreis. Maar ook hoe je jouw eerste klanten gaat vinden en hoe jij jouw klanten omdoopt tot ambassadeurs van jouw product en dienst.

Over Dries Sales Support
Dries Sales Support, kortweg Driesss, is opgericht door Wilfried Dries. Een sales professional met meer dan 25 jaar ervaring. Hij leerde het vak met vallen en opstaan.

“In het begin was het vooral vallen. Tot ik de saleskunsten van een toenmalige ervaren collega begon af te kijken. Wat een acquisitietalent! Hij kwam overal binnen en troefde alle concurrenten af. Ik dacht dat ik dat zelf nooit zou kunnen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus ik probeerde het wel. En met succes! Ik ontdekte dat je acquireren kunt leren en kreeg er steeds meer succes en plezier in. Op basis van mijn ervaringen ontwikkelde ik een methode om ook anderen te helpen dit fantastische vak onder de knie te krijgen. Zo is Dries Sales Support ontstaan.”

Wilfried Dries
De methode van Driesss is gebaseerd op drie s-en: Structuur, Succes en Stap voor stap. Driesss maakt daarnaast in zijn trainingen en gastlessen gebruik van bewezen technieken, zoals VVV (Verkennen, Vertrouwen, Verleiden), RAFT (Research, Approach, First contact, Trust) en de DISC persoonlijkheidsprofielen. Hij stelde hiermee de optimale mix samen van kennis en competenties voor iedereen die wil leren acquireren.

“Wat ik heb geleerd en ervaren, wil ik anderen nu bijbrengen. Ik neem angsten, onzekerheden en teleurstellingen weg en breng er zelfvertrouwen, plezier en succes voor terug. Het is zo gaaf om te zien dat het keer op keer werkt. Hier krijg ik nooit genoeg van.”

Terug naar het overzicht