Donkeys & co.

Donkeys & co.
Fantastisch dat je besloten hebt om te gaan ondernemen. Wij helpen je graag een vliegende start te maken. Een strakke huisstijl; denk hierbij aan een sterk logo, mooi briefpapier, professionele kaartjes en een kick-ass website. Kortom, een frisse en professionele uitstraling die bijdraagt aan de branding van je bedrijf en/of merk. First impressions do count!

Aangezien je net besloten hebt om te starten, hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket voor je samengesteld waarmee je indruk maakt binnen je netwerk en, nog belangrijker: nieuwe klanten. Dit pakket geeft je voorsprong op je concurrent en ontzorgt je op het vlak van marketing en communicatie zodat je verder kan met het ontwikkelen/starten van je onderneming. Kijk op: http://donkeys.co/startersdagen-leiden/

Wie zijn wij? Wij zijn de partij die bij je om de hoek zit en je helpt je business te ontwikkelen. Zowel off- als online. We helpen je graag met online marketing, je bedrijf online in de spotlight te zetten, het maken van posters, flyers, labels, stickers etc. Alles wat jij nodig denkt te hebben qua branding of marketing. Jij vraagt wij draaien. Laat ons je branding en marketing als een echt ezel dragen!

Terug naar het overzicht