Dockwize

Arieke van Liere en Kitty van Aken komen vanuit Dockwize met een stand, een workshop en een speed meet-up sessie

Workshop: Leer in 5 stappen hoe jij jouw innovatieve idee succesvol lanceert!
Je idee volledig uitwerken, investeren en daarna de markt op gaan kost veel geld en tijd. Met de programma’s van Dockwize leer je hoe dit sneller, kansrijker en goedkoper kan én hoe je kunt blijven innoveren. Je gaat terug naar je idee en van daaruit ga je testen en meten, direct bij de doelgroep! In de workshop van Dockwize on tour ‘Jouw innovatie succesvol in 5 stappen’ leer jij in 5 stappen hoe je dit proces aanpakt.

Interactieve sessie: Hoe maak je innovatie praktisch
De wereld verandert snel en jouw klanten maken elke dag nieuwe keuzes. Als ondernemer zoek je een gat in de markt waardoor je jouw bedrijf kan laten groeien. Innovatie lijkt daarbij het toverwoord. Maar hoe maak je innovatie praktisch voor jouw bedrijf en jouw product? In een interactieve sessie krijg je een paar simpele handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Zo kun je morgen met jouw bedrijf al beter inspelen op jouw markt.

Voor wie
Voor iedereen die wil proeven aan innovatie en ondernemerschap, een innovatief idee heeft of kennis wil maken met Dockwize.

Omschrijving Dockwize als standhouder

Dockwize is dé ondernemers- en innovatiehub van Zeeland. We zijn een broedplaats waar startups een succesvolle start maken, onderwijs en bedrijfsleven samenkomen, innovatief ondernemerschap wordt aangejaagd en waar bedrijven klaargestoomd worden voor de toekomst. Inmiddels bestaat Dockwize ruim 10 jaar en hebben we op tal van vlakken bewezen een grote bijdrage te leveren aan het innovatieklimaat in Zeeland. We bieden programma’s aan, zorgen voor huisvesting en organiseren matchevents om het netwerk te verbinden en versterken.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs bij onze stand en unlock your potential!

www.dockwize.nl

 

Terug naar het overzicht