logo conn x e

Conn-X-e Businessnetwerk Leiden – Hoofddorp – Roelofarendsveen

Conn-X-e is hét ondernemersnetwerk dat jou doelgericht en in ontspannen sfeer helpt aan het verdiepen van jouw  expertise en vergroten van de omzet.

Energiek, efficiënt en zeer laagdrempelig netwerken
Conn-X-e heeft een unieke ondernemers-netwerkformule. Tijdens de bijeenkomsten presenteren wij onze bedrijven aan elkaar en aan de -aanwezige gasten, wisselen we aanbevelingen, kennis en contacten uit. Alles in een zakelijke, maar uiterst plezierige atmosfeer, die gericht is op samenwerking, uitbreiding van het netwerk en zakelijke groei van de aangesloten bedrijven.

En ook niet onbelangrijk: het Conn-X-e -ondernemersnetwerk sluit naadloos aan op de zo kenmerkende no-nonsense Nederlandse -manier van ondernemen.

Groei als ondernemer is essentieel
Met verschillende locaties en een groot aantal deelnemers biedt Conn-X-e  jou een solide en betrouwbare bron van inspiratie door middel van zakelijke en persoonlijke ontwikkeling én kennisdeling.

Zakelijk ambassadeurschap
Jij leert de deelnemers en hun kwaliteiten tijdens onze wekelijkse businessontbijten grondig kennen, waardoor je elkaars betrouwbare ambassadeur wordt. De perfecte aanbeveling dus.

Gunnen loont!
Het gunnen van je contacten, opdracht en kennis vormen de basis van een solide en hechte groep, die op elkaar mag leunen en rekenen.
Door elkaars netwerk open te stellen zorg je dat jouw bereik, bekendheid én – niet onbelangrijk – jouw omzet gaan groeien.
Dus, gunnen loont! Vraag het onze leden.

Wees welkom! 
Aanwezig zijn als gast of vervanger bij een van onze bijeenkomsten, is altijd eenvoudig en, als wij het mogen zeggen, een unieke en leerzame ervaring.
Wil je dit ervaren? Dat is heel eenvoudig, spreek een lid aan en laat het weten.
Die meldt je direct aan.
Of ga naar www.conn-x-e.nl/bezoekers en vul het formulier in. In beide gevallen ontvang je een bevestigingsmail.

Terug naar het overzicht