By Maggie Fashion & Lifestyle

Even voorstellen…

De zon schijnt fel maar de dauw is reeds zichtbaar in het ochtendbeeld. Maar welke kleding past bij dit weer? Óf Je hebt een feest met een dresscode en voelt de onzekerheid of je “overdressed” of “underdressed” bent. Dagelijks krijg ik vragen van dames die geadviseerd willen worden over de juiste stoffen, kleuren maten, vormen etc. Ik ben Maggie Meekel van By Maggie en adviseer dames met fashionvragen.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen in de mode en startte mijn fashionloopbaan op de Albert Cuyp in Amsterdam. Hierna opende ik een boetiek in Almere. Maar om mij 100% op het moederschap te kunnen storten ben ik er tijdelijk tussenuit geweest.

Na enige kriebels kreeg ik de kans om weer een boetiek te openen in Almere-stad en vind het steeds fijner mensen te adviseren. Door handvatten én goede styling tips te geven laat ik mensen, onder andere, een stapje uit de comfortzone doen

Door een goede klik met de klant komen we samen tot een mooie outfit, waardoor jij happy de deur uit gaat. Maar waar worden we nog blij van? Komt dit door de materialen, kleur óf is het een combinatie van beide?

Veel kleding kan van werk tot een feest worden doorgedragen. Tegenwoordig zijn de stoffen zo gemaakt dat we ons vrij kunnen bewegen door veel stretch. De stoffen zijn van mooie materialen gemaakt waardoor het niet kreukt. Deze winter zien we de travelstof weer terug in jurkjes, tuniek of broeken. De travel-kwaliteit is gemaakt van polyamide, en wordt tevens veel gebruikt in de sportindustrie.

Door de elastaan heeft de stof een fantastische rekbaarheid waardoor het zo heerlijk comfortabel draagt. Doordat de stof kreukvrij is, is het een prettige stof voor bijvoorbeeld op vakantie. Daarnaast is polyamide ook te dragen bij elk weertype. Daarnaast komen onze vrouwelijke vormen prachtig naar voren. Mede daarom dit jaar weer geliefd en veel te zien in het straatbeeld.

Tip van deze maand: Lucht je kleding nadat je deze gedragen hebt in plaats van het meteen in de was te doen. Beter voor de stoffen en het milieu.

 

Liefs By Maggie

Terug naar het overzicht