Brouwer Advocatuur

Brouwer Advocatuur is een modern advocatenkantoor en sinds 2017 gevestigd in de mooie binnenstad van Bolsward.

Brouwer Advocatuur voor startups

Brouwer Advocatuur begrijpt dat je, als startende ondernemer met een innovatief idee, jouw tijd, creativiteit en budget vooral wilt investeren in je product of je dienst. Wij begrijpen ook dat je je niet wilt laten afremmen door juridische vraagstukken, contracten en algemene voorwaarden. Dat begrijpen wij niet alleen, wij vinden ook dat dat niet zou moeten. Als ondernemer moet je je kunnen richten op het ondernemen.

Toch ontkom je als startende ondernemer niet aan juridische ondersteuning. Want weet jij wanneer jouw handelsnaam juridische problemen oplevert? Heeft jouw onderneming de juiste ondernemingsvorm? Ben je ervan op de hoogte welke rechten een consument heeft? En welke rechten en verplichtingen heeft (of hebben) jouw werknemer(s)? Vragen die van belang zijn om jouw startende onderneming tot een succes te laten uitgroeien.
Wij denken mee met jou en je onderneming. We geven graag advies over uiteenlopende onderwerpen waarmee je als startende ondernemer te maken krijgt.

Onze dienstverlening voor iedere startup

Wij bieden op een laagdrempelige manier juridische dienstverlening aan startups. Zo kun je ons altijd bellen op nummer 0515-209001 voor vrijblijvend advies en dan wel een gratis kennismakingsgesprek.
Bovendien bieden wij startende ondernemers:

 • Startup – contracten:
  Je ontvangt van ons een basispakket contracten waarmee je als starter aan de slag kunt. Anders dan bij gratis contracten op internet het geval is, kunnen wij – indien gewenst – je vervolgens persoonlijk verder helpen.
 • Juridische check:
  Wij komen graag langs om vrijblijvend je gemaakte of nog te maken (juridische) keuze te bespreken en met je te bekijken of deze keuzes passend voor jouw onderneming zijn.
 • Altijd een vaste prijs:
  Brouwer Advocatuur begrijpt goed dat je graag van te voren wil weten wat de kosten zijn voor de juridische ondersteuning, zodat je op basis daarvan een keuze kan maken. Als wij voor je aan het werk gaan, laten wij daarom van te voren weten wat dat gaat kosten. Dus geen verrassingen achteraf.
  In elke fase van jouw onderneming helpen wij jou graag met praktische modellen en adviezen en, als dat nodig is, met complexe vraagstukken en nodige procedures. Ons doel is om van elkaar te leren en met jou als ondernemer mee te groeien.

Voor meer informatie: www.brouweradvocatuur.nl of info@brouweradvocatuur.nl

Terug naar het overzicht