Boas Photo

Professioneel sfeer verbeelden is mijn persoonlijk motto in de fotografie. Gedurende de afgelopen 30 jaar heb ik mij professioneel bezig gehouden met fotografie.

Mel Boas freelance fotograaf uit Zeist.  In mijn streven om u nog beter te kunnen informeren over mijn werkzaamheden en resultaten heb ik in augustus 2011 mij website geheel vernieuwd. Juist om mijn actuele werk nog beter, sneller en toegankelijker aan u te kunnen presenteren heb ik mijn website vernieuwd. Een website is echter niet in één dag af gebouwd. Hierdoor kan het voorkomen dat er nog bepaalde pagina’s ontbreken of nog moeten worden aangevuld. Ook niet alle portenfolio galeries zullen meteen gevuld zijn. De informatie zal regelmatig worden aangevuld. De resultaten van nieuwe projecten en opdrachten komen aan bod in de blog. In projecten komen een lang lopende projecten aan bod.

In mijn fotografie gaat het bijna altijd om mensen en gebeurtenissen en locaties . Als hij om zich heen kijkt is er altijd wat te ontdekken.  Dit kunnen eenmalige of dagelijks terugkerend gebeurtenissen zijn. Het evenement kan zowel vrolijk als verdrietig zijn. Zakelijk of in de persoonlijke sfeer. Ik richt mij in mijn fotografie op evenementen, (bedrijfs-) reportages en portretten.

Laat tijdens de startersdag een gratis profielfoto maken door Boas Photo!

Terug naar het overzicht